Tortilla wrap med pesto og parmaskinke – Opskrift på nem og lækker grillet tortilla wrap med pesto, parmaskinke, mozzarella og tomater. Wraps er super lækre og kan fyldes med alverdens lækkert fyld. Jeg har fyldt min wrap med det jeg lige havde i køleskabet, og det blev så lækkert.
Forslag til fyld
– Frisk spinat
– Grillet kylling
– Cheddar
– Flødeost
– Spidskål
– Cheeseburger fyld
Jeg laver wrappen i en paninigrill, og jeg bruger denne (*reklamelink), som jeg er vildt glad for. En toaster eller vaffeljern kan også bruges. Wrappen kan også laves på en varm pande eller bages i ovnen ved 200 C varmluft i ca. 10-12 minutter.
Denne måde at lave en grillet wrap på er blevet super populært og der er så mange forskellige varianter på diverse sociale medier. Jeg postede en Reels med denne video og den gik viralt i løbet af et par dage. Her i denne video kan du nemt se, hvordan man folder tortilla pandekagen med fyld i:
Tortilla wrap med pesto og parmaskinke
Ingredienser
Tortilla wrap med pesto og parmaskinkeFremgangsmåde
Tortilla wrap med pesto og parmaskinke
Se videoen ovenover, hvordan man gør: Skær et lige snit i pandekagen. Fyld de 4 kvarte “felter” med fyld og fold dem indover hinanden. Pas på med ikke at fylde for meget fyld i.
Varm en paninigrill, toaster eller vaffeljern op. Wrappen kan også laves på en varm pande eller bages i ovnen ved 200 C varmluft i ca. 10-12 minutter.
Varm wrappen til den er sprød og gylden. Server straks velbekomme!
Skriv endelig en kommentar