Tortellini med svampe, bacon og spinat - Opskrift på nem hverdagsret

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Tortellini med svampe, bacon og spinat – Opskrift på cremet og lækker pastaret med tortellini, svampe, bacon og spinat. Denne pastaret er super god og nem at lave.

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Denne pastaret er super nem og er perfekt aftensmad i hverdagene. Pastaretten består af en lækker cremet sauce med madlavningsfløde, svampe, bacon, soltørrede tomater, spinat og tortellini. Tortellini er fyldte pastaer, og her har jeg brugt nogle med spinat og ricotta, men du kan bruge lige dem, som du bedst kan lide. Hvis du har en sjat hvidvin stående, så smager det så lækkert i pastaretten.

Prøv også min opskrift på en anden pastaret med tortellini, spinatpesto, bagte tomater og mozzarella. Rigtig god fornøjelse!

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tortellini med svampe, bacon og spinat

Steg bacon sprødt og hæld bacon på en tallerken. Lad noget af fedtet blive på panden/gryden. Steg løg, hvidløg og champignoner i baconfedtet.

Tilsæt madlavningsfløde, soltørrede tomater, oregano, chili og det stegte bacon. Lad retten simre i 5-10 min. under omrøring.

Kog tortellini i rigeligt saltet vand.

Tilsæt pastavand til saucen og lad det simre med og smag herefter til med salt og peber. Tilsidst tilsættes spinaten og de kogte tortellini. Server pastaretten med revet parmesan. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar