Ingredienser
1.lag
350 g hvid chokolade
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
100 g ladyfingers, knuste
2. lag
350 g mælkechokolade
1 dåse kondenseret mælk (397 g)
50 ml Baileys Tiramisu
Revet mørk chokolade
Fremgangsmåde
1.lag
Smelt hvid chokolade i en lille gryde. Knus ladyfingers og vend dem sammen med smeltet chokolade og kondenseret mælk. Beklæd en form (24×24) med bagepapir og pres massen ud i formen. Stil på køl imens 2. lag laves.
2.lag
Smelt mælkechokolade i en lille gryde. Bland kondenseret mælk sammen med Baileys Tiramisu og vend herefter chokoladen i. Fordel massen på det 1. lag, drys med revet mørk chokolade og stil på køl i 4 timer, men gerne natten over. Skær herefter massen ud i firkanter og server. Opbevares bedst i en lufttæt beholder på køl. Velbekomme!
Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.
Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.
Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.