Tiramisu fudge – Opskrift på fudge i to lag med ladyfingers
Opskrifter Livsstil Shop

Tiramisu fudge

Annonce for Baileys

 

Tiramisu fudge – Opskrift på fudge i to lag med ladyfingers, hvid chokolade, mælkechokolade og Baileys Tiramisu. Det er så nemt og lækkert at lave fudge. Her har jeg lavet fudge inspireret af den klassiske og populære dessert: Tiramisu. Fudgen består af et lag med hvid chokolade, ladyfingers og kondenseret mælk. Det andet lag er med mælkechokolade, Baileys Tiramisu og kondenseret mælk. På toppen er der drysset med revet chokolade, ligesom på en klassisk tiramisu dessert. 

 

Baileys Tiramisu er en ny limited edition smag i Baileys serien. Baileys Tiramisu består af Baileys Irish cream, mascarpone, espresso og et touch af chokolade. Jeg tror faktisk, at dette er min favorit Baileys. Baileys er perfekt at nyde koldt med en isterning, i varm kaffe eller i kager og desserter.

 

Denne Tiramisu fudge skal stå på køl et par timer, for at sætte sig og blive fast, men man kan med fordel lave fudge en dag i forvejen, så man blot skal skære den ud, når den skal serveres. Fudgen er perfekt at serveres til jul, som en del af konfekten. Rigtig god fornøjelse!

Fudge til 10-12 personer
Forberedelse 30 min. / Tilberedning 4 t. / I alt + 4 t.
Ingredienser

1.lag

350 g hvid chokolade

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

100 g ladyfingers, knuste

 

2. lag

350 g mælkechokolade

1 dåse kondenseret mælk (397 g)

50 ml Baileys Tiramisu

Revet mørk chokolade

 

 

Fremgangsmåde

1.lag

Smelt hvid chokolade i en lille gryde. Knus ladyfingers og vend dem sammen med smeltet chokolade og kondenseret mælk. Beklæd en form (24×24) med bagepapir og pres massen ud i formen. Stil på køl imens 2. lag laves.

2.lag

Smelt mælkechokolade i en lille gryde. Bland kondenseret mælk sammen med Baileys Tiramisu og vend herefter chokoladen i. Fordel massen på det 1. lag, drys med revet mørk chokolade og stil på køl i 4 timer, men gerne natten over. Skær herefter massen ud i firkanter og server. Opbevares bedst i en lufttæt beholder på køl. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.