Tiramisu - Opskrift på den bedste klassiske italienske dessert

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tiramisu

Tiramisu – opskrift på den klassiske italienske dessert med ladyfingers, kaffe, cognac, mascarponecreme og kakaodrys. Denne lækre dessert er virkelig nem at lave, og er en dessert der hurtig og nemt kan laves til mange personer. Jeg har lavet den og serveret tiramisuen i små gryder, men man kan også bruges glas eller i en stor skål. Tiramisuen kan med fordel laves dagen i forvejen og blot opbevares på køl. I min bog Baking Moments har jeg en opskrift på den lækreste tiramisulagkage, og her på bloggen er der en opskrift på en skøn tiramisucheesecake. Rigtig god fornøjelse!

Tiramisu

Opskrift til 8 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 30 min.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Tiramisu Mascarponecreme
Derudover

Fremgangsmåde

Tiramisu

Mascarponecreme

Pisk æggeblommer, rørsukker, og vaniljesukker lyst og luftigt. Pisk mascarponen let i en anden skål, så den er uden klumper, og vend æggemassen i. Pisk fløden til skum og vend i. Pisk herefter æggehviderne stive, og vend dem i mascarponecremen.

Sådan samler du tiramisu

Bland cognac/marsala og kaffe sammen i en skål. Dyp ladyfingers heri. Placer ladyfingers i bunden af en stor skål/fad eller ca. 8 glas og kom mascarponecreme på.  Fortsæt dette til du har brugt alle elementerne og slut af mascarponecreme på toppen. Drys med kakao og opbevar tiramisu på køl indtil servering. Velbekomme!

 

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar