Tærte med grønlangkål - Madtærte med en rest grønlangkål

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tærte med grønlangkål

Tærte med grønlangkål – Opskrift på madtærte med en rest grønlangkål og karamelliserede løg. Denne tærte er super lækker og nem at lave. Tærten er med en købt tærtebund, som forbages inden der kommes karamelliserede løg på og fyld af en rest grønlangkål, som piskes sammen med æg, creme fraiche, piskefløde, salt og peber. Tærten bages med revet ost på toppen. Jeg har brugt revet mozzarella, men der kan også bruges revet cheddar, gouda, gruyere eller feta.

Denne madtærte er perfekt at lave med rester af grønlangkål fra julemaden. Der kan også tilsættes kartofler eller rester af kød i tærten. Tærten kan også sagtens fryses ned. Spis f.eks. tærten sammen med denne spidskålssalat med dild og æble. Rigtig god fornøjelse!

Tærte med grønlangkål

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 20 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smelt smør på en pande og tilsæt løg og lad dem stege ved lav varme. Tilsæt honning og salt og lad dem karamellisere under låg. Det tager ca. 20 min. Rør i løgene undervejs.

Kom tærtebunden i en tærteform og forbag den i ca. 8 min. Kom de karamelliserede løg på tærtebunden.

Pisk grønlangkål, æg, creme fraiche, piskefløde, salt og peber sammen. Kom blandingen over løgene og bag tærten i ca. 25 min. Når der er gået 10 min. af bagetiden, så drysses tærten med revet ost. Bag tærten videre.

Når tærten er bagt skal den helst stå i 10 min. inden der skæres i den. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar