Tacoskåle med porre og bacon – Opskrift på bagte tacoskåle med fyld af porre, bacon, hytteost og æg. Nemme og lækre tacoskåle med fyld ala porretærte med bacon. De er super hurtige at lave og kræver ganske få ingredienser. De er lavet med mini tortilla pandekager, porre, bacon, æggefyld med hytteost og revet mozzarella.
Disse tacoskåle er en super måde at bruge rester op på, da man kan komme alverdens fyld i. Det kan f.eks. være en rest kylling eller en rest kødsauce. Kom også gerne andre grøntsager i f.eks. majs, peberfrugt, aubergine eller squash skåret i tern. Jeg har brugt revet mozzarella, men alle andre slags oste kan også bruges. Rigtig god fornøjelse!
Tacoskåle med porre og bacon
Ingredienser
Tacoskåle med porre og baconFremgangsmåde
Tacoskåle med porre og bacon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Steg bacon sprødt. Skyl porre godt og skær den ud i tern. Kom porre i en si og hæld kogende vand udover.
Pisk æg sammen med hytteost og peber.
Skær et lige snit i pandekagerne og rul dem til et kræmmerhus og kom dem i en muffinsform med 12 huller. Fordel porre, bacon og æggefyldet i pandekagerne. Drys med revet ost. Bages i ca. 15-20 min. Server straks eller frys dem ned. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar