Snasket fingermad er altid hyggeligt at spise sammen med gode gæster. Disse tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado er vildt lækre! De kan serveres som en snack eller som en forret. Hvis de skal serveres som en hovedret, kan man spæde op med flere grøntsager og forskelligt fyld. Prøv også disse tacos med krydret kylling. God fredag derude og tak fordi I læser med!
Tacos med krydret blomkål, halloumi og spicy avocado
Ingredienser
Tacos til 4 personer: Krydret ristet blomkål:Fremgangsmåde
Krydret ristet blomkål:
Skyl blomkålen og del i små stykker. Bland blomkålen sammen med olie, spidskommen, paprika, salt og peber. Fordel blomkålen på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 C i ca. 16-18 minutter. Lad dem køle lidt af
Avocadocreme:
Blend alle ingredienserne med en stavblender til en cremet avocadocreme.
Sådan anretter du tacos:
Steg halloumi skiverne på en grillpande. Varm tortillas i den varme ovn i et par minutter. Anret tortillas på et fad og fyld dem med kål, blomkål, halloumi, avocadocreme, creme fraiche, radiser, persille og lime både. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar