Svampet chokoladekage med kokosfyld – Opskrift på den lækreste svampede chokoladekage bagt med sprødt kokosfyld på toppen. Denne kage er en blanding imellem min bedste opskrift på svampet chokoladekage i bradepande og min opskrift på drømmekage. To af mine yndlings kager i én og samme kage.
Det er en rigtig dejlig svampet og fugtig kage, som kan holde sig på køl i et par dage uden at blive tør. Kagen kan med fordel laves en dag før den skal bruges og egner sig også perfekt som en klassens-time kage, en kage til kollegaerne eller den perfekte kage til en kop kaffe til eftermiddagshyggen.
Det er så nemt med bradepandekager og jeg har efterhånden delt en del opskrifter på forskellige lækre kager, som bliver bagt i en bradepande. Prøv f.eks. denne kanelkage med kaffefrosting eller brunsvigerkage med kagecreme. Rigtig god fornøjelse!
Svampet chokoladekage med kokosfyld
Ingredienser
Svampet chokoladekageFremgangsmåde
Svampet chokoladekage
Lav dejen som beskrevet i denne opskrift.
Bag kagen i 25 minutter ved 175 C varmluft.
Kokosfyld
Imens kagen er i ovnen laves kokosfyldet ved at smelte smør i en gryde. Tilsæt kokosmel, brunfarin og sødmælk og rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det boble lidt ved middelvarme under omrøring.
Sæt ovnen på 220 C varmluft.
Prik huller i kagen med en gaffel eller kødnål. Fordel kokosfyldet på kagen og bag kagen i yderligere 12-14 min., til fyldet er sprødt. Hold øje med kagen, så fyldet ikke bliver brændt. Tag kagen ud og lad den køle af inden den nydes. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar