Sundere squashkage med kanel og kakao - Opskrift på glutenfri squashkage

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sundere squashkage med kanel og kakao

Sundere squashkage med kanel og kakao – opskrift på et sundere alternativ til en squashkage. Denne squashkage er glutenfri og uden raffineret sukker. Kagen er bagt på glutenfrie havregryn, malet til mel, mandelmel, dadler, kakao og squash. Kagen er pyntet med et lag lime-ostecreme, som også er sødet med dadler, smagt til med limesaft og limeskal. Jeg har brugt glutenfrie havregryn, men almindelige havregryn kan også sagtens bruges. Prøv også at tilsætte rosiner og hakkede nødder i dejen, det er også super lækket. Jeg har en masse andre dejlige opskrifter med squash: Svampet squashkage, squashbrud, squashmuffins eller pastaret med squash og bacon.  Rigtig god fornøjelse!

Sundere squashkage med kanel og kakao

Opskrift til 8-10 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Sundere squashkage med kanel og kakao
Lime-ostecreme

Fremgangsmåde

Sundere squashkage med kanel og kakao

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Kør havregryn og mandler i en blender eller foodprocessor til det er helt fintmalet. Bland bagepulver, salt, kakao, vaniljepulver og kanel sammen med mandler og havregryn. Blend dadler og æg sammen til en ensartet masse og vend de tørre ingredienser heri. Vend squash og kokosolie i. Beklæd en springform på 23 cm i diameter med bagepapir og fordel dejen i formen. Bag kagen i ca. 15 minutter. Lad kagen afkøle.

Lime-ostecreme

Blend alle ingredienserne sammen til en ensartet creme. Smag evt. til om den mangler mere syre eller sødme.

Smør lime-ostecremen ud på den afkølede kage, drys evt. med limeskal og server kagen. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar