Sundere nutella – Opskrift på en sundere version af nutella/chokoladesmørepålæg med dadler, kakao og hasselnødder. Denne “Nutella” er en sundere version af den klassiske nutella, da der her er dadler og honning i samt kakao og hasselnødder. Hasselnødderne blendes først til fint mel, hvorefter der tilsættes juicy dadler, kakao, vaniljesukker, salt, honning og mælk. Det hele køres sammen til en ensartet og klumpfri masse. Herefter kan nutellaen hældes i et glas med låg, hvor den kan holde sig ca. 1 uge på køl.
Jeg har også en opskrift på klassisk nutella lige her.
Min sundere version af nutella er lavet med gode råvare. Jeg bruger almindelig mælk, men man kan sagtens bruge en plantedrik i stedet for. Hasselnødderne skal ristes, så det er nemmere at gnide skallen af, men også fordi det giver en god smag, når de ristes. Rigtig god fornøjelse!
Sundere nutella
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rist hasselnødderne på en pande til de tager farve. Gnid skallen af i et viskestykke.
Blend hasselnødderne til fint mel. Tilsæt dadler, kakao, vaniljesukker, salt, honning og mælk. Kør det hele sammen til en ensartet og klumpfri masse. Tilsæt evt. mere mælk afhængig af, hvilken konsistens du ønsker.
Opbevar nutellaen i et glas med låg på køl, hvor den kan holde sig i ca. 1 uge. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar