Sund grøn smoothie - Opskrift på sund grøn smoothie med spinat
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sund grøn smoothie

Godt nytår! Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år, og er klar med fornyet energi til 2020. Jeg starter året med denne sunde og  grønne smoothie med spinat, broccoli, ananas, dadler, citron og en masse andre lækre sager. Sådan en grøn smoothie er en god måde at få et skud ekstra grøntsager på. Jeg har hældt smoothien op i glas, men hvis man ønsker en lidt mere cremet og tyk konsistens, kan der tilsættes avocado i smoothien og den kan hældes op i en skål og spises med ske.  Prøv at toppe smoothien med denne lækre granola med nødder og kanel. Du kan også prøve min sunde chokolade smoothie med bl.a. banan og kakao. Rigtig god fornøjelse!

Sund grøn smoothie

Små sundere sager til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Sund grøn smoothie (til 4 glas)

Fremgangsmåde

Sund grøn smoothie

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt til en ensartet masse. Smag til om du synes der mangler mere citron eller æblejuice. Hæld smoothien op i glas og top med f.eks. denne granola med nødder og kanel.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar