Sprød brombær crumble - Opskrift på den sprødeste crumble med brombær
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sprød brombær crumble

Sprød brombær crumble – opskrift på den lækreste crumble med brombær. Denne crumble er så dejlig. Den er sprød og virkelig god. Crumblen består af en blanding af bl.a. havregryn, sirup og mandler, og den bliver så sprød og karamelliseret, når den bliver bagt. Min søde mormor var forbi med en masse brombær, fra hendes have, og jeg bagte derfor denne crumble med flotte brombær, men andre bær kan også bruges. Crumblen kan sagtens laves dagen inden, da den har godt af at stå på køl og sætte sig, men den kan altså også nydes imens den stadig er lun. Server crumblen med f.eks. vaniljeis, creme fraiche eller flødeskum. Prøv også mine andre crumble opskrifter: kanelsnegle med æbler og crumble, berry cobbler, æblecrumble med hasselnødder og karamel og crumble med rabarber og jordbær. Rigtig god fornøjelse!

Sprød brombær crumble

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 45 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Sprød brombær crumble Brombærfyld
Crumble

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Brombærfyld

Bland brombær med sukker, vanilje og kartoffelmel. Fordel det i et tærtefad på ca. 28 cm i diameter. Lav crumblen.

Crumble

Bland det smeltede smør med sirup og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen til en ensartet masse.

Fordel crumblen på brombærrene og bag kagen i ca. 40-45 minutter indtil crumblen er sprød og har taget farve. Lad den afkøle og nyd crumblen med f.eks. creme fraiche, is eller flødeskum. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar