No bake chokoladetærte med ganache og bær - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

No bake chokoladetærte med ganache og bær

Lækker sprød kakao-kiksebund. Silkeblød mælkechokolade ganache. Friske søde og syrlige bær. Kan du forstille dig det? Den kombination er så himmelsk, at jeg var nødt til at kreere to af disse tærter og pynte dem med i hver sin smukke farveskala. Du kan helt selv vælge din egen farveskala. Her kommer opskriften:

No bake chokoladetærte med ganache og bær

Ingredienser

Opskrift til 1 tærte Kakao-kiksebund:
Ganache:
Pynt:

Fremgangsmåde

Kakao-kiksebund:

Hak mandlerne i en foodprocessor og tilsæt kiksene og hak så de er helt fint malede. Tilsæt cornflakes og kakaopulver og hak igen. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksemassen til det bliver ensartet. Hæld kiksemassen op i en aflang tærteform med løs bund, min form er ca. 10×35 cm. Pres massen godt ned i bunden og op af kanterne, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ganachen.

Ganache:

Hæld fløden i en gryde og varm det op til kogepunktet. Hak chokoladen og kom den i en skål. Hæld fløden over chokoladen og vend det rundt til chokoladen er smeltet og massen bliver tyk. Hæld ganachen udover kiksebunden. Stil formen på køl igen i mindst 4 timer.

Pynt med bær og blomster. Løsn tærten fra formen og skær den ud i små stykker og server. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
    1. Hov! Det har jeg da helt glemt at skrive. Den lyserøde creme er en lille rest af min hindbærflødebolleskum. Bare søg på det, så kommer det frem på bloggen 🙂

Skriv en kommentar