Kanelsnelge med æble og crumble – opskrift på de bedste kanelsnegle med æble og sprød crumble. Disse kanelsnegle er nogle af de bedste og vildeste jeg har bagt. Kanelsneglene er efter opskrift på mine nemme og snaskede snegle ,og hvor jeg her har tilsat æbler til remoncen og drysset en crumble udover sneglene. SÅ lækkert! Sneglene er perfekte at bage nu, hvor der er massere af forskellige æblesorter. Jeg har brugt madæbler, fra min mormors have. Crumblen bliver så sprød og nærmest karamelliseret, hvilket smager skønt til de syrlige æblestykker. Nyd sneglene som de er, eller server dem sammen med en kugle vaniljeis. Prøv også mine kanelsnegle med kagecreme eller mine snegle med drømmekage fyld. Rigtig god fornøjelse!
Kanelsnelge med æble og crumble
Ingredienser
DejFremgangsmåde
Dej
Opløs gæren i halvdelen af den lunkne mælk i en røremaskine. Når det er opløst hældes resten af mælken i. Tilsæt salt, sukker, æg, smør og kardemomme og rør godt. Tilsæt nu ca. halvdelen af melet og ælt dejen på maskinen. Tilsæt derefter resten af melet indtil dejen ikke er klistret og slipper skålen, når den rører rundt. Lad dejen hæve i skålen i 1 time under et viskestykke.
Remoncen
Bland alle ingredienserne godt sammen med en gaffel og stil til side, til det skal bruges.
Crumble
Bland det smeltede smør med sirup og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen til en ensartet masse. Stil det til side, til det skal bruges.
Sådan laver du kanelsneglene
Rul dejen ud i en firkant på et bord drysset med en anelse mel. Fordel remoncen på hele dejen og helt ud til kanterne. Fordel herefter æbletern på dejen. Rul dejen til en lang pølse og skær ca. 16-18 lige store kanelsnegle ud. Beklæd et ildfastfad eller en bradepande med bagepapir og placer kanelsneglene heri, så de kan hæve sammen. Lad kanelsneglene hæve i 30 minutter.
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Fordel crumblen henover kanelsneglene og bag det i ca. 45 minutter eller indtil crumblen tager farve og er sprød. Læg evt. et stykke staniol henover, så crumblen ikke bliver brændt, før kanelsneglene er bagt. Lad sneglene afkøle før servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar