Spinatpandekager er virkelig nemme at lave og de smager skønt. Det er en god måde at få lidt ekstra grønt på i hverdagene, og så har pandekagerne en fantastisk flot grøn farve. Pandekagerne kan spises både til frokost og aftensmad. Nyd pandekagerne som de er eller server dem med fyld i. Som f.eks. mexicanske madpandekager, men også med f.eks. sprøde kyllingestykker og salat eller hvad med disse grøntsagsdeller, som kan formes til runde kugler og steges som falafler. Rigtig god fornøjelse!
Spinatpandekager
Ingredienser
Fremgangsmåde
Spinatpandekager:
Kom spinat, æg, piskefløde og mælk i en blender og blend det sammen. Tilsæt mel og salt og blend til en ensartet flydende pandekagedej.
Varm en pande op med smør og steg pandekagerne herpå. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Hej Frederikke,
Kan man undlade piskefløde, eller erstatte det med noget mindre fedt? ☺️
Du kan sagtens bruge almindelig mælk eller plantemælk 🙂
Hej Frederikke.
Skal pandekagerne opbevares i køleskabet hvis jeg har nogle tilovers til dagen efter?
Vh. Katrine og tak for en lækker opskrift ❤️
Ja, de skal helst pakkes godt ind og opbevares på køl 🙂 Kh Frederikke
Kan man bruge frossen spinat i stedet for frisk? ☺️
Ja, det kan man sagtens, men vær opmærksom på væsken, så måske skal der tilsættes lidt mere mel 🙂
Hej! Jeg elsker spinat i fx tærte eller på pizza, men jeg kan ikke lide det i smoothie, da jeg synes, det får en alt for fremtræden spinat smag. Smager pandekagerne kraftigt af spinat? 🙂
Jeg synes ikke det smager særlig meget af spinat 🙂