Spidskålssalat med æble og dild – Opskrift på lækker og frisk spidskålssalat med rødt spidskål, æbler, dild og pinjekerner. Denne salat er så nem og hurtig at lave. Salaten består af fintsnittet spidskål som vendes med citronsaft og olivenolie. Derefter tilsættes æbler i tern og hakket frisk dild. Salaten pyntes med ristede pinjekerner og smuldret feta.
Jeg har brugt lilla spidskål, men det kan også være grønt spidskål. Salaten er et perfekt frisk og lækkert indslag til f.eks. julemaden. Prøv også at servere den sammen med denne opskrift på andebryster i orangesauce. Jeg bruger ristede pinjekerner, men der kan også bruges ristede mandler, ristede hasselnødder eller saltmandler. Rigtig god fornøjelse!
Spidskålssalat med æble og dild
Ingredienser
Fremgangsmåde
Vend fintsnittet spidskål med citronsaft og olivenolie. Tilsæt æbler og dild. Kom salaten på et fad og pynt med pinjekerner og feta. Server straks eller opbevar salaten på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar