Spicy ris i fad med kylling - Ris bagt med sauce og kylling
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spicy ris i fad med kylling

Spicy ris i fad med kylling – Opskrift på nem og hurtig ret med ris bagt i spicy sauce med kylling og bacon. Denne ret er super lækker og nem at lave. Retten laves ved at stege kylling i krydderier og koge ris. De kogte ris hældes i et ildfast fad med kyllingen og ovenpå hældes en lækker sauce af madlavningsfløde, creme fraiche, Sweet chili sauce og Sambal Olek. Retten bages i ovnen og toppes efterfølgende med sprødt bacon i tern. En super god hverdagsret, som kan varieres. Der kan f.eks. tilsættes grøntsager til retten eller den kan serveres med en salat.

Retten er lidt spicy, da der er Sambal Olek i, som er chilisauce eller chilipasta, men det kan man tilsætte lidt mere eller mindre af, afhængig af hvor stærk man ønsker retten. Rigtig god fornøjelse!

Spicy ris i fad med kylling

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 25 min.
Tilberedning 25 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 C varmluft

Vend kylling, skåret i tern, med krydderier, salt og peber.

Steg kyllingen i olivenolie. Det skal ikke være helt gennemstegt.

Kog risene som angivet på pakken.

Bland madlavningsfløde, creme fraiche, sweet chili sauce og Sambal Olek.

Kom de kogte ris i et ildfast fad.

Fordel stegt kylling på risene og hæld saucen udover. Bag det i ca. 25 min.

Steg bacon sprødt imens.

Drys bacon og krydderurter på den færdige ret.

Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar