Spaghetti carbonara - Opskrift på cremet italiensk spaghetti alla carbonara

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara – Opskrift på den bedste cremede italienske klassiker. Spaghetti alla carbonara er en vidunderlig og herlig italiensk pastaret med pasta vendt i en cremet blanding af æg, ost, bacon/panchetta og massere af friskkværnet peber.

Denne spaghetti carbonara er lavet med æg og ikke med fløde, som nogle laver den med. Retten bliver så dejlig cremet med æggeblommerne og osten. Spaghetti carbonara er virkelig let at lave og er en perfekt ret at servere i hverdagene, men også en ganske dejlig ret at servere til gæster. Server gerne retten med en frisk tomatsalat eller en frisk grønsalat.

Jeg bruger frisk pasta, men alle salgs pastaer kan bruges til denne ret. Rigtig god fornøjelse!

Spaghetti carbonara

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Spaghetti carbonara

Fremgangsmåde

Spaghetti carbonara

Steg bacon sprødt på en pande og hæld fedtet fra. Lad bacon blive på panden.

Kog pastaen og gem lidt af pastavandet.

Pisk æggeblommerne og de 2 hele æg sammen til det skummer. Tilsæt osten, salt og peber.

Kom en skefuld af det varme pastavand op i æggeblandingen af ca. 4-6 omgange og pisk det godt. Dette gør at æggene ikke bliver til røræg, når de blandes sammen med den varme pasta.

Kom pastaen over på panden med bacon og vend det godt rundt ved lav varme. Hæld æggeblandingen på og vend rundt og smag til med salt og peber, hvis nødvendigt. Lad det stå et par minutter på panden og server straks den varme pastaret. Drys evt. ekstra ost ovenpå. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar