Snickers ispinde med peanutbutter-is – en must have is i fryseren her til sommer. Isen består af en cremet peanutbutter-is med mørk chokolade swirls i og dyppet i Gold chokolade med hakkede peanuts! Den nemmeste is, som smager vildt lækkert. Hvis du ikke har Gold chokolade (*reklamelink), så kan du bare bruge mælke chokolade eller mørk chokolade. Isen laves uden ismaskine, så nemmere bliver det ikke. Isformene kan købes lige her (*reklamelink). Jeg er gået totalt ispinde amok lige i øjeblikket! Min fryser er fyldt med hjemmelavede ispinde, bl.a. Kæmpe Eskimo is, passionsfrugt is og disse med cookie dough. Rigtig god fornøjelse!
Snickers ispinde med peanutbutter-is
Ingredienser
Peanutbutter-is:Fremgangsmåde
Peanutbutter-is:
Bland den kondenserede mælk sammen med peanutbutter til en ensartet masse. Pisk fløden til let skum og vend sammen med peanutbutter massen. Smelt den mørk chokolade i mikroovnen eller i en lille skål over vandbad. Placer dine isforme på et skærebræt og fordel isen i formene. Drys den smeltede chokolade over isen og bland det lidt rundt i isen. Stil formene i fryseren, gerne natten over.
Chokoladeovertræk:
Smelt chokolade og kokosolie i en skål over vandbad. Vend de hakkede peanuts i chokoladen. Hæld chokoladen op i et højt glas, hvor der er plads til at dyppe en ispind i.
Når du har chokoladen klar, så skal der arbejdes lidt hurtigt. Tag isene op af fryseren og placer et stykke bagepapir på det kolde skærebræt. Befri isene fra formene og dyp dem i chokoladen. Lad dem lige dryppe lidt af og læg dem på bagepapiret. Når du har dyppet alle isene sættes skærebrættet med isene tilbage i fryseren. Opbevar isene i fryseren indtil de skal serveres. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar