Snickers cheesecake - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snickers cheesecake

I er vilde med cheesecakes her på bloggen. Jeg har efterhånden også lavet en hel del cheesecakes. Den mest populære er min Daim cheesecake og den er så vild, så jeg forstår godt, at I er så mange, der er herinde og få fat i opskriften. Det nyeste skud på cheesecake-stammen er en Snickers cheesecake med massere af karamel og peanuts! Prøv opskriften og husk at del jeres kagekreationer med mig under hashtagget #frederikkewaerens. Kram!

Snickers cheesecake

Ingredienser

Kiksebund:
Flødeostecreme:
Karamelsauce:
Pynt:

Fremgangsmåde

Kiksebund:

Hak kiksene og peanuts i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksemassen til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme:

Pisk flødeost, vanilje og flormelis i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Snickers i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i nogle timer, gerne natten over.

Karamelsauce:

Lav karamelsaucen lige inden kagen serveres ved at smelte karamellerne i en lille gryde og rør fløden i. Tilsæt salt og rør rundt indtil karamellen bliver ensartet. Hæld det op i et glas eller en lille kande, så du nemt kan hælde det udover kagen.

Befri kagen fra springformen og kageplast. Pynt kagen med hakket Snickers, peanuts og karamelsauce. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
  1. Ser mere lækkert ud! Når man skal lave flødeostcremen, så står der at man skal hakke snickers. Skal det hakkes i en foodprocessor?

    1. Ja, det kan du sagtens gøre. Karamelsaucen skal blot varmes lidt op inden servering, så den bliver flydende igen 🙂

  2. Hej Frederikke,
    Tror du godt, jeg kan erstatte snickers med twix, hvor alt andet har samme mål? ?

    Kh Tuka

Skriv en kommentar