Cheesecake med Maltesers og Nutella – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Cheesecake med Maltesers og Nutella

I har været så vilde med min Daim cheesecake, så jeg tænkte at I skulle forkæles med endnu en cheesecake opskrift! Denne gang er det med Maltesers og Nutella – perfekt kombination. Her kommer opskriften:

Ingredienser

Kiksebund:

250 g Digestive kiks

1/2 pose Maltesers

120 g smør, smeltet

Flødeostecreme:

400 g Philadelphia eller en anden neutral flødeost

4 spsk. Nutella

100 g flormelis

1 tsk. vaniljesukker

5 dl piskefløde

1/2 pose Maltesers, hakkede

Toppings:

1 pose Maltesers

Fremgangsmåde

Kiksebund:

Hak kiksene og maltesers i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme:

Pisk flødeost, vaniljesukker, flormelis og nutella i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Maltesers i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i 4 timer eller natten over.

Befri kagen fra springformen og kageplasten. Pynt kagen med Maltesers. Velbekomme!

Bedøm denne ret

19 Comments
    1. Hej og tak for din besked. Fløden piskes i en skål ved siden af og vendes herefter i de øvrige ingredienser. Håber det giver mening 🙂 Kh Frederikke

  1. Er der andre muligheder hvis man ikke har noget kageplast? Kan man undvære det, eller bruge film eller andet?

  2. Det er til dato den lækreste cheesecake jeg nogensinde har smagt, og hvor er den bare nem at lave. Selv for os, der ikke er helt fantastiske i et køkken. Mums – den faldt i god jord hos min familie og kolleger. Varm anbefaling herfra!

    1. Årh, sikke en dejlig besked at få! Det er jeg så glad for at høre. Rigtig dejlig dag til dig. Kh Frederikke

  3. Hej Frederikke,
    Kan man komme husblas heri for at “holde på formen”? Den smelter temmelig hurtigt når den er uden for køl, når det kun er flødeskum.

  4. Hej Frederikke

    Hvis man putter husblas i hvordan vil du så anbefale at man gør? Husblas i noget koldt vand? Ellers kogt vand? Og rør det i ostecremen?

    Mvh
    Søs

    1. Ja, det kan man sagtens ved at udbløde husblas i en smule varmt vand og herefter vende det forsigtigt i cremen 🙂

  5. Hvordan kan det være at opskriften på cheesecake med Nutella og Maltesers ikke kræver brug af husblas?

    1. Denne laves uden husblas, fordi flødeskummet gør, at kagen sagtens selv kan holde formen, når den har været på køl 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.