Cheesecake med Maltesers og Nutella

I har været så vilde med min Daim cheesecake, så jeg tænkte at I skulle forkæles med endnu en cheesecake opskrift! Denne gang er det med Maltesers og Nutella – perfekt kombination. Her kommer opskriften:

Ingredienser

Kiksebund:

250 g Digestive kiks

1/2 pose Maltesers

120 g smør, smeltet

Flødeostecreme:

400 g Philadelphia eller en anden neutral flødeost

4 spsk. Nutella

100 g flormelis

1 tsk. vaniljesukker

5 dl piskefløde

1/2 pose Maltesers, hakkede

Toppings:

1 pose Maltesers

Fremgangsmåde

Kiksebund:

Hak kiksene og maltesers i en foodprocessor, så de er helt fint malede. Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse. Hæld kiksemassen i en springform beklædt med bagepapir i bunden (min form er 23 cm i diameter). Pres massen godt ned i bunden, og sæt formen i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme:

Pisk flødeost, vaniljesukker, flormelis og nutella i en skål. Pisk fløden til skum i en anden skål. Vend flødeskummet i ostecremen og rør de hakkede Maltesers i. Beklæd indersiden af springformen med kageplast og fordel flødeostecremen ud på kiksebunden. Stil kagen på køl i 4 timer eller natten over.

Befri kagen fra springformen og kageplasten. Pynt kagen med Maltesers. Velbekomme!

4 Comments
    1. Hej og tak for din besked. Fløden piskes i en skål ved siden af og vendes herefter i de øvrige ingredienser. Håber det giver mening 🙂 Kh Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.