Smørstegt blomkål med mandler, granatæble og feta - Opskrift på lækker salat med blomkål

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Smørstegt blomkål med mandler, granatæble og feta

Smørstegt blomkål med mandler, granatæble og feta er en lækker og nem måde at servere blomkål på. Jeg elsker blomkål og spiser det gerne råt, stegt, most og som blomkålsris. Og især som her, hvor blomkålen er stegt i rigeligt smør og efterfølgende pyntet med lækre toppings. Toppingen kan varieres, prøv f.eks. med parmesan, pinjekerner og friske æbler skåret i tern og krydderurter. Denne salat kan serveres som tilbehør til kød, fisk, kylling eller sammen med andre salater på f.eks. en buffet. Rigtig god fornøjelse!

Smørstegt blomkål med mandler, granatæble og feta

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Smørstegt blomkål med mandler, granatæble og feta

Fremgangsmåde

Smørstegt blomkål med mandler, granatæble og feta

Skær blomkålen ud i mindre skiver/stykker. Der må gerne være både små og store stykker.

Varm en pande op med smør og lad smørret blive gyldent. Kom blomkål, mandler, spidskommen, hvidløgspulver og salt og peber på panden og steg indtil blomkålen har fået en gylden farve og stegeskorpe. Hæld blomkål og mandler over på et fad og drys med feta, granatæblekerner og frisk persillle. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar