Smørbræt med toppings - Blødt smør med toppings, perfekt som appetizer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Smørbræt med toppings

Smørbræt med toppings – Opskrift på blødt smør smurt ud på et skærebræt med forskellige toppings på og serveret med lækkert brød. Denne trend er gået viralt på TikTok og jeg var simpelthen nødt til at prøve det. Det er super lækkert og virkelig hyggeligt at spise og nyde sådan et Butter Board med venner og familie.

Butter board laves ved at smøre blødt smør ud på et træbræt, hvorefter det toppes med forskellige toppings. Jeg har toppet med solbærmarmelade, revet citronskal, havsalt og honning og serveret det med lækkert hjemmebagt brød.

Andre forslag til toppings

Jeg har lavet en sød version, men man kan også lave en mere salt version med f.eks. sprødtstegt hakket bacon, løg i tern, persille, purløg, finthakket chili og citron. Det kan også laves i andre søde varianter f.eks. med skiver af friske figner, honning, kanel og mynte. Prøv dig frem med lige de toppings, som du bedst kan lide.

Server butter board med brød til og en kniv, så man kan køre kniven igennem smørret og smøre det på brødet. Rigtig god fornøjelse!

Smørbræt med toppings

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Smørbræt med toppings

Fremgangsmåde

Smørbræt med toppings

Find et skærebræt, gerne af træ, og smør smørret ud på skærebrættet. Du kan også komme en lille klat smør på brættet og sætte et stykke bagepapir på, hvor du smørrer smørret ud på, så brættet ikke bliver fedtet. Top med de forskellige toppings og server med brød. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar