SKILDPADDE® islagkage - Den bedste islagkage med SKILDPADDER®

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

SKILDPADDE® islagkage

SKILDPADDE® islagkage – Opskrift på den bedste islagkage med TUC kagebund og vaniljeparfait med SKILDPADDER® i. Denne islagkage er den ultimative kage hvis man, ligesom mig, elsker Toms chokolade SKILDPADDER®. Islagkagen består af denne (meget populære) TUC kagebund, som er en marengsbund, hvor der vendes marcipan, hasselnøddeflager, chokolade og TUC kiks i. På bunden kommes der en dejlig cremet vaniljeparfait med hakkede kæmpe SKILDPADDER® i. Den færdige islagkage pyntes med hele kæmpe SKILDPADDER® og evt. hakket guldbarre med SKILDPADDER®.

Det er en virkelig nem og hurtig dessert at lave, da den kan laves nogle dage inden servering. Parfaiten laves uden ismaskine, så der kan de fleste være med. Kagen tages op fra frys ca. 20 min. inden servering, så den ikke er sten hård at skære i.

Se mine andre opskrifter på islagkager lige her. Rigtig god fornøjelse!

SKILDPADDE® er et registreret varemærke tilhørende Toms Gruppen, som ikke sponsorerer, autoriserer eller godkender denne hjemmeside.

Skildpadde islagkage

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning + 3 t.
I alt + 6 t.

Ingredienser

TUC kagebund
Skildpaddeis
Derudover

Fremgangsmåde

TUC kagebund

Tænd ovnen på 150 C varmluft.

Beklæd en springform på 24 cm med bagepapir i bunden og smurt med smør opad siderne. Klip et stykke bagepapir, som passer til at sidde rundt i kanten inde i springformen. På den måde er det nemt at løsne islagkagen fra formen ved servering.

Pisk æggehviderne skummende og tilsæt sukkeret lidt adgangen. Pisk til en sej og luftig marengs. Kom hasselnødder, chokolade, marcipan og knuste TUC kiks i og vend det forsigtigt rundt i marengsen. Fordel marengsmassen i springformen og bag kagen i ca. 30-35 min.

Lad kagen afkøle.

Skildpaddeis

Pisk æggeblommer, flormelis og vanilje sammen til en tyk æggesnaps. Det tager ca. 5-6 minutter. Pisk fløden til en let skum i en anden skål. Vend flødeskummet i æggesnapsen forsigtigt, så du ikke slår luften ud. Vend hakkede skildpadder i isen. Fordel isen på kagebunden og stil den i fryseren i 4-6 timer til parfaiten er helt frossen. Den kan sagtens stå i fryseren i mange måneder.

Inden servering  befris kagen fra springformen. Placer kagen på et fad, pynt med ekstra skildpadder og evt. hakket guldbarre med skildpadde og server kagen efter ca. 15 min., hvor den er til at skære i. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar