Rösti med græsk salat – Opskrift på sprøde rösti bagt i muffinsform fyldt med græsk salat. Disse små rösti “skåle” er super nemme at lave og er perfekte som appetizer. De små rösti bliver bagt i muffinsform, hvorefter de trykkes fløde i midten, så de danner en skål. Herefter bages de videre indtil de er gyldne og sprøde. Jeg har fyldt dem med en nem og lækker græsk salat med tomater, agurk, løg, feta og oregano. De er toppet med oliven og frisk dild. Man kan sagtens bage selve rösti lidt tid inden servering, men de skal bare først fyldes med fyldet lige inden servering, da de ellers bliver bløde.
I stedet for græsk salat, så kan de sprøde rösti skåle også fyldes med andre lækkerier. Det kunne f.eks. være fetadip med bagte tomater eller det kunne være denne loaded guacamole. Rösti kan købes på frost i de fleste supermarkeder, jeg køber dem i Meny. Rigtig god fornøjelse!
Rösti med græsk salat
Ingredienser
Græsk salatFremgangsmåde
Græsk salat
Bland tomater, agurk, feta og løg sammen i en skål. Tilsæt hvidvinseddike, olivenolie og oregano.
Rösti med græsk salat
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Smør hullerne i en metalmuffinsform med olie. Placer en rösti i hvert hul og bag dem i 10 min. Tag formen ud af ovnen og lav en fordybning i hver rösti med bunden af en kop eller lign. Bag rösti i yderligere 14 min. til de er gyldne og sprøde. Fjern rösti forsigtigt fra formen og stil dem på en rist, så de kan afkøle og bevarer sprødheden.
Lige inden servering fyldes rösti med græsk salat og pyntes med oliven og dild. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar