Loaded guacamole - Opskrift på luksus guacamole med bacon og feta
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Loaded guacamole

Loaded guacamole – Opskrift på luksus guacamole med bacon, feta og jalapenos. Denne guacamole er en luksus udgave af den klassiske guacamole. Jeg har vendt feta, sprødt bacon, græskarkerner, feta, jalapenos og løg sammen med avocadoen. Det er simpelthen sådan en lækker dip at nyde sammen med nachos. Guacamole er normalt helt enkel og består for det meste kun af avocado, hvidløg, koriander, krydderier og nogle gange også løg og tomat. Her har jeg lavet med forskellig slags lækkerier i avocado-massen. Der kan tilsættes mange andre lækre sager f.eks. helt fintsnittet bladselleri, persille eller peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

Loaded guacamole

Dip til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Loaded guacamole

Mos avocadoerne og tilsæt lime. Tilsæt det øvrige ingredienser og kom guacamolen i en skål og server med nachos. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar