Loaded guacamole - Opskrift på luksus guacamole med bacon og feta
Opskrifter Livsstil Shop

Loaded guacamole

Loaded guacamole – Opskrift på luksus guacamole med bacon, feta og jalapenos. Denne guacamole er en luksus udgave af den klassiske guacamole. Jeg har vendt feta, sprødt bacon, græskarkerner, feta, jalapenos og løg sammen med avocadoen. Det er simpelthen sådan en lækker dip at nyde sammen med nachos. Guacamole er normalt helt enkel og består for det meste kun af avocado, hvidløg, koriander, krydderier og nogle gange også løg og tomat. Her har jeg lavet med forskellig slags lækkerier i avocado-massen. Der kan tilsættes mange andre lækre sager f.eks. helt fintsnittet bladselleri, persille eller peberfrugt. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dip til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 35 min.
Ingredienser

Loaded guacamole

4 avocadoer

1 lime

200 g bacon i tern, stegt sprødt

1 rødløg, skåret i tern

1 spsk. jalapenos, hakket

100 g feta, smuldret

2 spsk. græskarkerner

Nachos

 

Fremgangsmåde

Loaded guacamole

Mos avocadoerne og tilsæt lime. Tilsæt det øvrige ingredienser og kom guacamolen i en skål og server med nachos. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.