Ricottadip med friterede løg og hvidløg - Opskrift på cremet ricottadip
Opskrifter Livsstil Shop

Ricottadip med friterede løg og hvidløg

Ricottadip med friterede løg og hvidløg – Opskrift på cremet ricottadip toppet med friterede løg og hvidløg med honning og chili. Denne dip er så god og virkelig lækker. Dippen består af en ricotta blendet med fløde, som smøres ud på en tallerken og toppes med friterede løg og hvidløg og olien herfra, citronskal, purløg, salt og peber. Jeg serverer dippen med sprøde brødskiver, men man kan også servere den med sprøde grøntsagsstave eller rugbrødschips. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dip til 4 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Ricottadip

500 g ricotta

0,5 dl piskefløde

Friterede løg og hvidløg

1 dl olivenolie

2 scalotteløg, skåret i tynde ringe

4 fed hvidløg, skåret i tynde skiver

1 spsk. honning

1 tsk. tørrede chiliflager

Derudover

Revet citronskal

Purløg, finthakket

Salt og peber

Ristet brød

Fremgangsmåde

Ricottadip

Blend ricotta og piskefløde til en cremet og luftig creme. Smør dippen ud på en tallerken.

Friterede løg og hvidløg

Varm olien op i en lille gryde. Den må ikke være brændende varm. Tilsæt løg og hvidløg og lad dem fritere i 1 min. Tilsæt honning og chili. Rør det rundt til løg og hvidløg er gyldne, og tag løg og hvidløg op med en hulske og kom dem over på et stykke køkkenrulle.

Pynt ricottadippen med løg og hvidløg, noget af olien, citronskal, purløg, salt og peber. Server dippen med brød til. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.