Ricottadip med friterede løg og hvidløg - Opskrift på cremet ricottadip
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ricottadip med friterede løg og hvidløg

Ricottadip med friterede løg og hvidløg – Opskrift på cremet ricottadip toppet med friterede løg og hvidløg med honning og chili. Denne dip er så god og virkelig lækker. Dippen består af en ricotta blendet med fløde, som smøres ud på en tallerken og toppes med friterede løg og hvidløg og olien herfra, citronskal, purløg, salt og peber. Jeg serverer dippen med sprøde brødskiver, men man kan også servere den med sprøde grøntsagsstave eller rugbrødschips. Rigtig god fornøjelse!

Ricottadip med friterede løg og hvidløg

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Ricottadip
Friterede løg og hvidløg
Derudover

Fremgangsmåde

Ricottadip

Blend ricotta og piskefløde til en cremet og luftig creme. Smør dippen ud på en tallerken.

Friterede løg og hvidløg

Varm olien op i en lille gryde. Den må ikke være brændende varm. Tilsæt løg og hvidløg og lad dem fritere i 1 min. Tilsæt honning og chili. Rør det rundt til løg og hvidløg er gyldne, og tag løg og hvidløg op med en hulske og kom dem over på et stykke køkkenrulle.

Pynt ricottadippen med løg og hvidløg, noget af olien, citronskal, purløg, salt og peber. Server dippen med brød til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar