Red velvet crinkle cookies – Opskrift på chewy amerikanske red velvet crinkle cookies. Red velvet er en amerikansk kage, med den karakteristiske rødbrune farve. Her har jeg lavet kagen om til sprøde og chewy red velvet crinkle cookies. Disse cookies minder meget om min opskrift på krakelerede chokolade cookies. Disse red velvet crinkle cookies har jeg rullet først i sukker og dernæst i flormelis inden de bages og krakelere i ovnen. Den rødbrune farve kommer fra rød frugtfarve og en smule kakao. Der skal mere frugtfarve i end man tror, så tilsæt evt. mere, hvis farven ikke er så kraftig.
De bagte cookies kan holde i ca. 5 dage i en kagedåse ved stuetemperatur, og selve dejen kan sagtens fryses ned. Kom dejen i en pose eller kom husholdningsfilm omkring og frys den ned. Dejen tages op dagen inden og opbevares på køl til næste dag, hvor dejen deles i kugler, og trilles i flormelis før den bages. Dejen kan også sagtens fryses ned i kugler. Rigtig god fornøjelse!
Red velvet crinkle cookies
Ingredienser
Red velvet crinkle cookiesFremgangsmåde
Red velvet crinkle cookies
Pisk smør, brun farin, sukker og vaniljesukker sammen. Tilsæt et æg adgangen og pisk luftigt. Tilsæt frugtfarve, der skal mere i end man tror, så tilsæt evt. mere, hvis farven ikke er så kraftig.
Bland hvedemel, bagepulver, salt og kakao sammen og vend i dejen. Stil dejen på køl i 20 min.
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Tril dejen til 16-18 lige store kugler. Rul hver kugle først i sukker og derefter i flormelis. Læg kuglerne på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir. Bag cookies i ca. 12-15 min. De skal være bløde i midten. Lad dem afkøle på en rist og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar