Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata - Opskrift på den lækreste pastaret med bagte tomater, bagt parmaskinke og burrata

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata – Opskrift på den lækreste pastaret med bagte tomater, bagt parmaskinke og burrata. En skøn og cremet pastaret lavet ala spaghetti carbonara, bare i en lidt anderledes version. Der er nemlig bagte tomater, sprødt bagt parmaskinke og lækker burrata ovenpå. Jeg bruger frisk pasta, men alle salgs pastaer kan bruges til denne ret.

I er vilde med mine pasta-opskrifter og det kan jeg godt forstå. Pastaretter er altså også noget af det lækreste og kan laves i så mange forskellige versioner. Se mine andre opskrifter på pastaretter lige her. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 35 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Fremgangsmåde

Pasta med parmaskinke, bagte tomater og burrata

Tænd ovnen på 200  varmluft.

Kom tomater, parmaskinke, olivenolie, chili, hvidløgspulver, løgpulver, frisk timian, salt og peber og peber i et fad og vend det hele godt rundt. Bag det i 35 minutter.

Kog pastaen i rigeligt saltet vand.

I et fad/ skål piskes æg og æggeblommen sammen med salt og peber og parmesan ost. Tilsæt pastavandet lidt ad gangen, imens der piskes, så æggene ikke bliver til røræg. Vend pastaen i. Pynt med de bagte tomater, parmaskinke og burrata. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar