Pasta i squashsauce - Opskrift på lækker pastaret med squashsauce
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta i squashsauce

Pasta i squashsauce – Opskrift på lækker pastaret med squashsauce, bacon og parmesan. Denne pastaret med sauce bestående af squash er så lækker og virkelig nem at lave. Saucen laves med squash som blendes med bl.a. basilikum, fløde, olivenolie og pinjekerner. Saucen skal efterfølgende simre på panden for at blive lækker cremet. Saucen blandes sammen med spaghetti eller en anden slags pasta og retten serveres med sprødt bacon og parmesan.

En virkelig lækker hverdagsret, som sagtens kan serveres med stegt kylling eller fisk i stedet for bacon. Pastaretten kan også serveres med stegte, bagte eller friske grøntsager. Prøv også denne pastaret med peberfrugtsauce. Rigtig god fornøjelse!

 

Pasta i squashsauce

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Pasta i squashsauce
Derudover

Fremgangsmåde

Pasta i squashsauce

Blend squash, hvidløg, pinjekerner, olivenolie, piskefløde og basilikum sammen til en ensartet sauce.

Steg bacon sprødt på en pande.

Hæld squashsaucen på panden med baconfedt og lad saucen simre. Kog pastaen i rigeligt saltet og tilsæt 1 dl af pastavandet til saucen. Smag saucen til med salt, peber og parmesan. Tilsæt den færdigkogte pasta til saucen og bland det godt rundt. Server pastaen i squashsauce med bacon og revet parmesan på toppen. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar