Påskeæg med pistacie, nougat og marcipan – i rette tid inden påsken, som er lige på trapperne. Disse påskeæg er lavet af ganske få ingredienser og de er super nemme at lave. Jeg har brugt pistacienødder for at give god smag og farve til marcipanen, men det smager også helt vidunderligt med frysetørrede hindbær f.eks. Her på bloggen findes der kun ganske få påskeopskrifter, så det bliver der lavet om på i løbet af ugen. Indtil da kan du tjekke disse opskrifter ud: Flettet påskekrans, frisk og syrlig påskelagkage og hot cross buns. God fornøjelse!
Påskeæg med pistacie, nougat og marcipan
Ingredienser
Påskeæg (ca. 12-14 stk.):Fremgangsmåde
Påskeæg:
Hak pistacienødderne fint i en minihakker. Bland pistacie (gem lidt pistacie til pynt) med marcipan, ved at ælte det godt sammen med hænderne. Del marcipanmassen i 12-14 lige store dele og form marcipanen rundt om et stykke nougat. Dyp påskeæggene i mælkechokolade og drys med hakkede pistacienødder. Stil påskeæggene på køl indtil chokoladen har sat sig og nyd dem. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar