Orzo med asparges og burrata - Orzo i cremet grøn sauce

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Orzo med asparges og burrata

Orzo med asparges og burrata – Opskrift på cremet orzo ret med ærtesauce, grønne asparges og burrata. Denne ret med orzo er så dejlig og utrolig nem at lave. Retten laves ved at blende en grøn ærtesauce som består af optøede ærter, bouillon, creme fraiche og hvidløg. Den grønne sauce hældes i en gryde, hvor orzo har kogt med vand. Det hele koges sammen til en dejlig cremet sauce, hvor der tilsidst hældes piskefløde i og vendes friske grønne asparges. Retten serveres med burrata, olivenolie og revet citronskal.

Det er en dejlig forårsret og sommerret, med de friske grønne asparges i. Asparges forbliver sprøde, da de kun lige vendes ned i retten tilsidst og ikke skal koges med. Der kan også vendes friske grønne ærter i retten. Prøv også min opskrift på ærterisotto med citronolie.

Jeg har efterhånden en del opskrifter med den populære orzo. Orzo er en tør pastaform, som ligner ris. De kan købes i de fleste store supermarkeder og står sammen med de andre slags pasta. Prøv f.eks. min opskrift på orzo carbonara eller min opskrift på bagt orzo med flødeost og spinat. Rigtig god fornøjelse!

Orzo med asparges og burrata

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 40 min.

Ingredienser

Ærtesauce
Orzo med asparges og burrata
Desuden

Fremgangsmåde

Ærtesauce

Kom optøede ærter, hvidløg, creme fraiche, tørrede chiliflager og bouillon i en blender. Blend til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.

Orzo med asparges og burrata

Kom vand og orzo i en gryde eller en bred og dyb pande og kog orzo 10 min. Tilsæt herefter ærtesauce og kog i yderligere ca. 20 min. eller indtil orzo er færdigkogt. Rør i det undervejs. Rør piskefløden i og smag til med salt og peber. Tag gryde af varmen.

Skyl asparges og knæk enderne af. Skær asparges i lidt mindre stykker og vend dem ned i den varme orzo. Server straks med burrata, olivenolie, citronskal, salt og peber. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar