Nutella mousse med Oreo - Nem dessert med kun 3 ingredienser
Opskrifter Livsstil Shop

Nutella mousse med Oreo

Nutella mousse med Oreo – Opskrift på de lækreste desserter i glas med nutella mousse og oreo lavet på kun 3 ingredienser. Denne dessert er så lækker og meget nem at lave. Nutella moussen laves ved at blande en smule fløde sammen med nutella. Herefter piskes det resterende fløde til en let skum, som vendes sammen med nutellaen. Moussen hældes  glas med bund af knust oreos. Desserterne pyntes med oreo og friske jordbær.

Denne dessert er super nem og hurtig at lave og kan sagtens laves dagen før servering. Se mine andre opskrifter på desserter i glas her. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen.

Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Dessert i glas til 4-6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 1 t. / I alt + 2 t.
Ingredienser

Nutella mousse med Oreo

200 g nutella

5 dl piskefløde

1 rulle Oreos (gem gerne 6 stk. til pynt)

Friske jordbær til pynt

Fremgangsmåde

Nutella mousse med Oreo

Rør nutella sammen med 1 dl af piskefløden, så det bliver lidt mere flydende.

Pisk det resterende fløde til en let skum og vend forsigtigt sammen med nutellaen. Knus oreo kiksene og fordel dem i 6 glas. Fordel moussen på kiksebunden og stil dem på køl i 2-3 timer, så moussen kan sætte sig.

Pynt med jordbær og Oreo inden servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.