No bake barer med peanutbutter, karamel og chokoladeganache – en dejlig, lækker bid med crunch, blødhed og sejhed. De er super nemme at lave og kan sagtens holde sig i et par dage på køl. Der er cornflakes i bunden, og hvis man ønsker at lave disse barer helt glutenfrie, kan man bruge glutenfrie cornflakes. Sådan en lækkerbisken kunne jeg godt spise til min iskaffe nu, hvor jeg sidder på balkonen på vores hotel i Ischgl efter en skøn og varm dag på ski. Man kan se bjerge hele vejen rundt, solen skinner fra en krystalblå himmel, og her er bare så smukt.
No bake barer med peanutbutter, karamel og chokoladeganache
Ingredienser
Barer med peanutbutter, karamel og chokoladeganache (ca.18 stk.): Bund:Fremgangsmåde
Bund:
Smelt chokoladen og stil den til side. Kør peanutbutter og cornflakes i en foodprocessor og tilsæt chokoladen indtil det får en tyk og ensartet konsistens. Bred bunden ud i en form på ca. 13×13 cm beklædt med bagepapir og stil formen på køl.
Karamellag:
Smelt karamellerne i en lille gryde og rør fløden i. Hæld karamellen udover den kolde bund og drys med peanuts. Stil formen tilbage på køl.
Chokoladeganache:
Kom chokoladen i en skål. Varm fløde og glukosesirup op til lige under kogepunktet og hæld det over chokoladen. Lad det stå i 2 minutter og rør derefter i midten af skålen med en dejskraber til massen samler sig og bliver blank. Hæld ganachen over karamellaget og stil formen på køl igen igen – gerne i et par timer indtil den har sat sig. Skær kagen ud i passende barer. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar