Chokoladebarer med Rice Krispies - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Chokoladebarer med Rice Krispies

 

 

Lækre chokoladebarer med puffede ris aka Rice Krispies. Crispy, chewy og et silkeblødt tykt lag chokolade – det er altså en herlig kombination. Hvis jeg selv skal sige det, så er det nok i top 3 af mine favoritopskrifter. Prøv selv opskriften og pas på du ikke bliver afhængig!

Chokoladebarer med Rice Krispies

Ingredienser

Chokoladebarer:
Chokoladelag:

Fremgangsmåde

Chokoladebarer:

Beklæd en bageform på 20×30 med bagepair (sørg for at bagepapiret kommer godt opad siderne). Smelt honning og sukker i en stor tykbundet gryde, under omrøring. Sukkeret skal være helt opløst. Tilsæt peanutbutter og rør det rundt indtil det også er smeltet. Vend Rice Krispies i og fordel blandingen i formen og stil formen på køl.

Chokoladelag:

Smelt chokoladen og kokosolien en gryde og hæld det udover den afkølede Rice Krispie masse og sæt formen tilbage på køl.

Skær små barer ud med en skarp kniv og server dem imens de stadig er iskolde. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar
  1. Hejsa. Hvorlænge kan disse kager holde sig på køl?
    Og hvis jeg skal lave 280 små firkanter, hvormange gange tror du så opskriften skal ganges op i?
    Tak på forhånd.

Skriv en kommentar