Chokoladebarer med Rice Krispies – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Chokoladebarer med Rice Krispies

 

 

Lækre chokoladebarer med puffede ris aka Rice Krispies. Crispy, chewy og et silkeblødt tykt lag chokolade – det er altså en herlig kombination. Hvis jeg selv skal sige det, så er det nok i top 3 af mine favoritopskrifter. Prøv selv opskriften og pas på du ikke bliver afhængig!

Ingredienser

Chokoladebarer:

1 dl flydende honning

1 dl sukker

2 spsk. creamy peanutbutter

150 g Rice Krispies

Chokoladelag:

400 g mørk chokolade (mælkechokolade kan også bruges)

2 spsk. neutral kokosolie

Fremgangsmåde

Chokoladebarer:

Beklæd en bageform på 20×30 med bagepair (sørg for at bagepapiret kommer godt opad siderne). Smelt honning og sukker i en stor tykbundet gryde, under omrøring. Sukkeret skal være helt opløst. Tilsæt peanutbutter og rør det rundt indtil det også er smeltet. Vend Rice Krispies i og fordel blandingen i formen og stil formen på køl.

Chokoladelag:

Smelt chokoladen og kokosolien en gryde og hæld det udover den afkølede Rice Krispie masse og sæt formen tilbage på køl.

Skær små barer ud med en skarp kniv og server dem imens de stadig er iskolde. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment
  1. Hejsa. Hvorlænge kan disse kager holde sig på køl?
    Og hvis jeg skal lave 280 små firkanter, hvormange gange tror du så opskriften skal ganges op i?
    Tak på forhånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.