Nem bearnaise med creme fraiche - Bearnaise sauce lavet med creme fraiche
Opskrifter Livsstil Shop

Nem bearnaise med creme fraiche

Nem bearnaise med creme fraiche – Opskrift på den nemmeste bearnaise sauce lavet med creme fraiche. Denne opskrift på idiot-sikker bearnaise sauce er så nem og lækker. Saucen laves med creme fraiche, og det skal gerne være 18 % eller allerbedst 38 %, ellers skiller saucen nemt. Derudover er der grøntssagsbouillon i, som giver smag og salter saucen, så der skulle gerne være salt nok i det, men ellers kan der selvfølgelig sagtens tilsættes salt. Der er æggeblommer i, som er med til at gøre saucen cremet og som også giver den farve. Jeg har brugt tørret estragon i saucen, men hakket frisk estragon kan også sagtens bruges. Saucen smages til med peber og citronsaft.

Bearnaise sauce

Bearnaise sauce er ganske enkelt min favorit sauce. Jeg har også den helt klassiske og lidt mere tidskrævende opskrift, på en bearnaise sauce, men denne med creme fraiche er meget hurtigere og idiot-sikker. Brug saucen til bøffer eller andet slags kød, fisk eller grøntsager. Prøv også min opskrift på bearnaise mayo. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Nem bearnaise med creme fraiche

Sauce, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 10 min. / I alt 15 min.
Ingredienser

Nem bearnaise med creme fraiche

350 g creme fraiche (18 % eller 38 %)

1/2-1 grøntsagsbouillonterning

3 æggeblommer

Ca. 2 spsk. tørret estragon eller frisk hakket estragon

Peber

Citronsaft

Fremgangsmåde

Nem bearnaise med creme fraiche

Kom creme fraiche i en gryde. Smuldre grøntsagsbouillon i. Start med 1/2 og tilsæt evt. mere. Tænd på middelvarme og pisk godt i gryden til bouillonen er opløst. Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i. Stil gryden tilbage på varmen og pisk godt til det lige akkurat når kogepunktet.

Tag gryden af varmen igen. Tilsæt estragon og smag til med peber og citronsaft. Saucen er klar til servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.