Mozzarella sticks - Hjemmelavet sprøde mozzarella sticks

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mozzarella sticks

Mozzarella sticks – Opskrift på hjemmelavede sprøde mozzarella sticks. Mozzarella sticks er en populær fastfood side order og er især kendt i USA. Der er mange fastfood-kæder, cafeer og restauranter, som har disse lækre sprøde stænger med blød og smeltet ost i midten. Det er nemt at lave mozzarella sticks selv, og det er så lækkert at servere til en god omgang hjemmelavet fastfood.

Mozzarella sticks laves ved at bruge en fast mozzarella blok, som skæres ud i stænger. Mozzarellaen kan bl.a. købes i Bilka (fra Galbani). Mozzarella stængerne vendes først i mel, æg og så pankorasp. Dette gøres igen, så stængerne bliver dobbeltpaneret, og det sørger for, at osten bliver inde i paneringen.

Jeg har serveret creme fraiche med sriracha til mozzarella sticks, men du kan servere lige den dyppelse du bedst kan lide. Prøv også mine halloumi fritter eller hjemmelavede chili cheese tops. Rigtig god fornøjelse!

Mozzarella sticks

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 2 t.
I alt +2 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Mozzarella sticks

Skær mozzarella blokken ud i 16 stænger.

Kom rasp i en skål. Bland mel og krydderier i en anden skål. Pisk æggene i en tredje skål. Vend først mozzarella sticks i mel, herefter æg og til sidst rasp.

Placer dem på et skærebræt. Vend dem igen i æg og rasp, sådan så de bliver dobbeltpaneret. Kom mozzarella sticks i fryseren i ca. 2 timer.

Varm olien op i en gryde og friter mozzarella sticks ca. 3-4 af gangen i 3-4 minutter. Lad dem dryppe af på en tallerken med køkkenrulle. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Nøjjjj de er super gode.
    Har lavet dem før men din opskrift er godt nok super god 😋
    Tak for opskriften.

    P.s. Kan de blive i fryseren indtil man skal bruge dem, så gør det jo processen nemmere.

    1. Ej, hvor dejligt at høre! Tusind tak! Ja, det kan de sagtens, men så skal de friteres lidt længere tid 🙂

Skriv en kommentar