Mini pavlova med marinerede jordbær – Opskrift på mini pavlova kager med flødeskum, marinerede jordbær og mørk chokolade. De lækreste pavlova/ marengs med flødeskum og friske jordbær maniereret i sukker, vanilje og citron. Både mini pavlovaerne og jordbærrene kan laves på forhånd, så er det nemt at pynte kagerne lige inden servering. Pavlovaerne, uden fyld, skal opbevares i en bøtte med låg et tørt sted. Prøv også min opskrift på mini jordbærkager eller mini pavlova med bagte rabarber.
Den bedste pavlova opskrift
I denne her opskrift har jeg valgt at lave dem som små pavlovaer, da jeg synes, at det ser rigtig fint ud, når de skal anrettes. Så kan du servere én per person og lave den fineste anretning. Du kan også sagtens lave én stor pavlova og så skære stykker af den, hvis det skal være mindre “fint”. Så skal du bare være opmærksom på, at den skal have lidt længere tid i ovnen, end jeg har angivet i opskriften. Du kan lade dig inspirere af min anden opskrift på pavolva med lemon, hvor jeg har lavet én stor.
Mini pavlova med marinerede jordbær
Ingredienser
Mini pavlovaFremgangsmåde
Mini pavlova
Tænd ovnen på 130 C varmluft.
Pisk æggehviderne hvide og skummende. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen imens der fortsat piskes. Pisk massen i ca. 5 min. eller indtil der dannes toppe. Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt marengsen ud til ca. 16-18 mini pavlovaer på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir. Bag marengs i 1 time. Sluk herefter ovnen og lad marengs stå i ovnen indtil den er kold.
Marinerede jordbær
Bland jordbær med citron, vanilje og sukker i en skål og lad det stå at trække på køl indtil de skal bruges.
Lige inden servering fordeles flødeskum på pavlova samt de marinerede jordbær. Drys med hakket chokolade og server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar
…