Min virtuelle arbejdsplads - arbejdsplads på de sociale medier

Min virtuelle arbejdsplads

Dette indlæg har længe floreret i mit hoved, og jeg har virkelig haft sådan en lyst til at takke jer. Tak til alle jer, der dagligt kigger med, både her på bloggen og på Instagram. Tak til alle jer, der liker, kommenterer og deler jeres resultater efter at have prøvet mine opskrifter af. Det er så vildt at tænke på, hvor mange der følger med i mit univers og hver dag bruger mine opskrifter. I bager sammen med venner/veninder, med jeres børn, alene, til barnedåb og bryllupper, til fødselsdage, til jobbet og til skolen. For mig er det vigtigt at kunne inspirere jer til at gå i køkkenet og skabe hyggelige øjeblikke. Jeg gør meget ud af, at mine opskrifter er nemme at gå til, og at alle kan bruge dem, og det ser heldigvis ud til, at den mission er fuldført! Det sender I mig nemlig masser af beviser på hver eneste dag – i form af billeder, story’s, beskeder og posts med jeres skønne kreationer. Og jeg elsker det! Derfor prøver jeg også dagligt at formidle noget af al jeres bageglæde videre ved at dele nogle af jeres dejlige billeder og kommentarer på min story og forhåbentlig på den måde inspirere endnu flere til at komme i gang med små eller store bageprojekter.

I mit job som Influencer, med arbejdsplads på de sociale medier, arbejder jeg meget alene med at udvikle opskrifter, være i køkkenet, skrive, fotografere osv., hvor jeg ikke som sådan har kollegaer. Jeg arbejder tæt sammen med min agent Anne fra Social Embassy, når vi skal planlægge nye tiltag og spændende opgaver med kunder…og jo, jo, jeg har på en måde alle de andre Influencere, som jeg er i kontakt med eller ses med til forskellige events, men vi mødes ikke på et kontor hver dag og snakker sammen, som man gør på et almindeligt job. Men tilgengæld er jeg dagligt i kontakt med flere tusinde mennesker fra hele verden, der sender mig søde beskeder, hep og ros. Det er da de færreste, der kan prale af at have så stort et netværk på jobbet. Så selvom jeg arbejder alene, er det aldrig ensomt! Tusind tak for jer!

Hvis du vil læse lidt mere, om hvordan min hverdag kan se ud, er der et indlæg her. Jeg medvirkede også i et tv-program på YouSee tidligere på året. I det program kan I også se, hvordan jeg arbejder.

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar