Små glimt fra Thailand! - Frederikke Wærens

Små glimt fra Thailand!

Hej fra Asiens varme, hvor jeg lige nu befinder mig! Jeg er, sammen med min veninde, rejst til Thailand, nærmere bestemt Hua Hin, hvor jeg nyder livet under palmerne med en frisk kokosnød i hånden, solens stråler, swimmingpool dyp og lyden af havets brusende bølger. Det er første gang jeg er i Thailand og første gang jeg har fløjet 10 timer i streg, (godt der var gode film på flyet). Det er altid så spændende at opleve en helt ny og anderledes kultur. Dagene går med totalt afslapning, hvilket er virkelig tiltrængt. Igår var vi på natmarked i Hua Hin, hvor der var en masse boder med fisk, friske eksotiske frugter, madboder og souvenirs! Nu er vi ved at gøre os klar til middag ude i byen! Rigtig god søndag derude.

 

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar