Min guide til Paris - Frederikke Wærens

Min guide til Paris

I går kom jeg hjem fra 4 fantastiske dage i Paris, sammen med mine to veninder. Vi har haft det helt vidunderligt i den smukke by, hvor vi har set en masse, spist en masse og gået en masse. Alt sammen under fuld sol og blå himmel. Inden vi tog afsted var der rigtig mange på Instagram der delte gode anbefalinger til spisesteder i Paris. Vi fik prøvet de fleste af dem og også nogle nye steder, så her kommer de bedste steder vi besøgte:

Ob-La-Di: 54 Rue de Saintonge:

Lille hyggelig cafe med lækker morgenmad/brunch. Her kan du få virkelig god kaffe, matcha latte og chai latte. Deres avocado toast serveres på lækkert surdejsbrød og pyntes med granatæblekerner. Her spiste vi faktisk morgenmad to gange!

Season Paris: 1 Rue Charles Francois Dupuis:

Lækkert morgenmadssted med avocado toast (of course), pandekager i farver og med forskellige toppings, friskpresset appelsinjuice, acai bowls og god stemning.

L´as du fallafel: 32-34 Rue des Rosiers

De bedste falafler jeg har smagt med sprøde falafler, hjemmebagt pitabrød, aubergine, syltet kål, agurk, dressing og humus. Stedet er meget populært og der er altid kø, men det går hurtigt og det er alt ventetiden værd.

Pink Mamma: 20bis Rue de Douai:

Italiensk inspireret restaurant. som er meget populær. Vi kom lige da de åbnede til aftensmad og der var køen enormt lang. Derfor kan det være en fordel at besøge restauranten til frokost, og komme i god tid. Maden er meget lækker og indretningen i sig selv er en oplevelse. Prøv deres pizza ved navn Regina Instagram og deres burrata – den er for vild!

Shiso Burger: 1 Quai Saint-Michel:

Denne burgerkæde ligger i flere storbyer. Rigtig lækre asiatisk inspirerede burgere. Vi fik chese burger, ebi burger og veggie burger, fritter og twisted potatoes.

Cedric Grolet: 6 rue De Castiglione:

Dette sted har jeg i flere år drømt om at besøge! De flotteste og smukkeste kager lavet af konditor Cedric Grolet. På trods af kagernes meget specielle smage, så var det virkelig  en fin oplevelse at se kagerne rigtigt.

Steder vi ikke nåede at besøge, men som var på vores liste:

Fragments Paris: 76 Rue des Tournelles

Hollybely: 5 Rue Lucien Sampaix

Du Pain et Des Idées:34 Rue Yves Toudic

L’éclair de Génie: 2 Rue des Petits Carreaux

Boulangerie Pichard: 88 rue Cambronne

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar