Skiferie i Ischgl, Østrig - Guide til skiferie i Ischgl, Østrig

Skiferie i Ischgl, Østrig

Hej fra Ischgl i Østrig, hvor jeg stor nyder skiferie med min familie. Jeg elsker at stå på ski og har faktisk gjort det lige siden, jeg kunne gå. Hvert år er jeg på skiferie med min familie, hvor vi både har været i Norge, Frankrig, Italien, Schweiz og Østrig. Og lige med Østrig er vi altså faldet pladask for Ischgl. Vi har faktisk været her 5 år i træk nu, og her er så skønt. Skiområdet er enormt stort, det hænger virkelig godt sammen og her er pister til alle niveauer. Ischgl ligger tæt på Samnaun i Schweiz, hvor vi tit står på ski over, for at shoppe og nyde en kop kaffe i solen.

Vejret har været pragtfuld med både sol og nyfalden sne! Der er intet bedre end at stå på ski med udsigt til helt blå himmel, fuld sol og sne på bjergtoppene, der nærmest ligner flødeskum.

Udover at selve skiområdet er fantastisk, så er byen også hyggelig. Man spiser rigtig godt her i Ischgl, og der er fyldt med gode restauranter, et fint konditori, (hvor de bl.a. serverer lækre lagkager og en slags donut-fastelavnsbolle….omg!) og massere af steder til afterski (Kitzloch eller Kuhstall). Prøv Hotel Sonne eller Hotel Nevada, hvis du godt kan lide en god bøf eller østrigske specialiteter, og La Nona, hvis du er til pizza og en god Caprese salat (min favorit). Jeg kan også anbefale restaurant Loba, hvor de serverer rigtig lækker fondue, en skiferie-klassiker! På Kiwi serverer de lækre cocktails og de har nærmest alle slags. Hvis man er på skiferie i uge 7 eller uge 8, så er det en rigtig god ide at booke bord på restauranterne i god tid. Også oppe i terrænet er der masser af gode spisesteder, hvor man kan få alt… Alt i alt får Ischgl en kæmpe anbefaling fra mig!

 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Jeg elsker også skiferie og heldigvis er mine unger snart så store at vi kan tage længere væk end Sverige/Norge.
    Hvilket område vil du anbefale at bo i? Ungerne er 11 og 12 så vi vil helst gerne i gå afstand/kortere bustur

    1. Min familie og jeg plejer at bo i den gamle bydel af Ischgl (tæt på kirken), hvor der er kort afstand til elevator og transportbånd til 2 af de store kabinelifter (Fimba eller Pardatschgrat) 🙂 Det er muligt at sætte ski og støvler i aflåste skabe oppe på bjerget, ved liftene. Jeg håber, at dette kan hjælpe! Mange hilsner Frederikke

Skriv en kommentar