Makronmuffins – Opskrift på sprøde og lækre muffins med knuste makroner og mandler. Disse makronmuffins er super gode og virkelig nemme at bage. Makronmuffins bliver sprøde på toppen, hvor de krakelerer, og så er de helt bløde og saftige indeni. De bliver nærmest konfekt-agtige i konsistensen.
Jeg har lavet dem med grofthakkede mandler, men de kan sagtens undlades. Der kan også tilsættes hakket mørk chokolade i dejen, det smager super dejligt. Muffins er en super god kage at tage med til kollegaerne, tage med på picnic eller til eftermiddagskaffen. De kan sagtens bages dagen inden, de skal bare opbevares i en kagedåse eller fryseposer. De kan også sagtens fryses ned. Hvis du vil servere makronmuffins som en dessert, så smager det også virkelig godt med en kugle is og friske bær til. Prøv også min opskrift på makronkage med æbler. Rigtig god fornøjelse!
Makronmuffins
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Pisk æg, sukker og salt sammen til en lys og luftig æggesnaps.
Pisk det smeltede smør hurtigt i.
Vend herefter hvedemel, mandler og knuste makroner i dejen og fordel dejen i ca. 24 muffinsforme.
Bag 12 stk. ad gangen i ca. 15 min.
De falder lidt sammen, når de kommer ud af ovnen.
Lad dem afkøle og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar