Makronmuffins – Opskrift på sprøde og lækre muffins med knuste makroner og mandler. Disse makronmuffins er super gode og virkelig nemme at bage. Makronmuffins bliver sprøde på toppen, hvor de krakelerer, og så er de helt bløde og saftige indeni. De bliver nærmest konfekt-agtige i konsistensen.
Jeg har lavet dem med grofthakkede mandler, men de kan sagtens undlades. Der kan også tilsættes hakket mørk chokolade i dejen, det smager super dejligt. Muffins er en super god kage at tage med til kollegaerne, tage med på picnic eller til eftermiddagskaffen. De kan sagtens bages dagen inden, de skal bare opbevares i en kagedåse eller fryseposer. De kan også sagtens fryses ned. Hvis du vil servere makronmuffins som en dessert, så smager det også virkelig godt med en kugle is og friske bær til. Prøv også min opskrift på makronkage med æbler. Rigtig god fornøjelse!
Makronmuffins
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Pisk æg, sukker og salt sammen til en lys og luftig æggesnaps.
Pisk det smeltede smør hurtigt i.
Vend herefter hvedemel, mandler og knuste makroner i dejen og fordel dejen i ca. 24 muffinsforme.
Bag 12 stk. ad gangen i ca. 15 min.
De falder lidt sammen, når de kommer ud af ovnen.
Lad dem afkøle og server. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar