Madmuffins med porre - Madmuffins perfekte til madpakken
Opskrifter Livsstil Shop

Madmuffins med porre

Madmuffins med porre – Opskrift på lækre madmuffins med porre, parmesan, oliven og pinjekerner. Disse muffins er super lækre og fyldt med lækre sager. Madmuffins består af en dej med æg, græsk yoghurt, hvedemel, porre stegt i smør, parmesan, hakkede grønne oliven og pinjekerner. Jeg har brugt græsk yoghurt 10 %, men man kan også bruge græsk yoghurt 2 % eller også ricotta. Madmuffinsne er perfekt til at have med på madpakken og de kan også fint fryses ned. Prøv også min opskrift på pizzamuffins. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Madmuffins til 4-6 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 45 min.
Ingredienser

Madmuffins med porre

250 g porre, fintsnittet

2 spsk. smør

250 g græsk yoghurt

3 æg

1 tsk. salt

50 g parmesan, revet + lidt ekstra til topping

250 g hvedemel

2 tsk. bagepulver

60 g pinjekerner

50 g oliven, finthakket, jeg bruger grønne oliven uden sten

 

Fremgangsmåde

Madmuffins med porre

Steg fintsnittet porre i smør på en pande, indtil de er klare og faldet sammen. Lad dem afkøle lidt.

Tænd ovnen på 200 C varmluft

Rør græsk yoghurt, æg, salt og parmesan sammen i en skål. Tilsæt hvedemel og bagepulver og vend dejen godt sammen. Vend tilsidst porre, pinjekerner og oliven. Fordel dejen i 12 muffinsforme. Drys hver muffin med lidt ekstra parmesan.

Bag muffins i 25-30 min. Lad dem afkøle inden servering. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.