Luftige amerikanske pandekager - De BEDSTE luftige tykke pandekager

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Luftige amerikanske pandekager

Luftige amerikanske pandekager – Opskrift på de bedste luftige og tykke amerikanske pandekager med kærnemælk. Jeg elsker små tykke amerikanske pandekager og denne opskrift er min favorit. Jeg har lavet disse pandekager SÅ mange gange efterhånden og hver gang bliver de så gode.

Dejen består af bl.a. kærnemælk og græsk yoghurt som gør dejen virkelig lækker og smagfuld. Derudover vendes stiftpiskede æggehvider i dejen, som giver de lækreste luftige og bløde pandekager. Pandekagerne kan serveres til morgenbordet søndag morgen, til brunch, eftermiddagshyggen eller som en hyggelig snack om aftenen.

Hvad kan jeg servere til pandekagerne?

Pandekagerne smager vidunderligt bare som de er, men der er så mange lækre ting, der kan serveres til pandekagerne. Her på billederne er pandekagerne serveret med koldt smør og sirup. Diverse syltetøj, kompot, nutella og friske bær er også lækkert. Rigtig god fornøjelse!

Frys din pandekagedej ned

Det er super nemt og smart, hvis du har pandekagedej tilover, at fryse den ned. Hæld dejen i en isterningebakke og frys ned. Så kan du hurtigt bage luftige friskbagte pandekager.

Luftige amerikanske pandekager

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Luftige amerikanske pandekager

Fremgangsmåde

Luftige amerikanske pandekager

Bland mel, bagepulver, sukker, salt og vanilje sammen i en skål. Pisk æggeblommer, græsk yoghurt og kærnemælk i. Bland natron med en lille smule kærnemælk og hæld det op i dejen. I en anden skål piskes hviderne stive. Vend forsigtigt hviderne i dejen uden at slå luften ud. Steg pandekagerne i smør på en pande ved middelvarme. Spis helst pandekagerne imens de er lune, så smager de allerbedst! Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

11 kommentarer
    1. Ja, men vent med at vende de piskede æggehvider i dejen til lige inden pandekagerne skal steges 🙂

  1. Hej ?
    Skal den græske være en bestemt procent? Jeg har nemlig en rest 2% græsk (ved en fejl….) eller skal det helst være den på 10%?

Skriv en kommentar