Lasagnette - Opskrift på nem og lækker hverdagsret
Opskrifter Livsstil Shop

Lasagnette

Lasagnette – Opskrift på smagfuld og lækker lasagnette med kødsauce og lasagneplader. Lasagnette er en hurtig lasagne, men i stedet for at lasagnepladerne ligger i lag, så brækkes de ud i mindre stykker og kommes i kødsaucen. Der er heller ikke bechamelsauce i en lasagnette. Lasagnetten er super smagfuld og er med lækre krydderier og squash. Det er en perfekt hverdagsret, fordi den er nem og hurtig at lave og der kan sagtens være mad til flere dage i sådan en portion. Lasagnetten er også super god at fryse ned, så der hurtigt kan serveres nem mad, til de dage, hvor det skal gå stærkt med aftensmaden. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Lasagnette

Pastaretter til 4 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 50 min.
Ingredienser

Lasagnette

1 stort løg

2 fed hvidløg

2 spsk. olie til stegning

500 g hakket oksekød

2 spsk. hvedemel

2 spsk. tomatpure

1 squash, fintrevet

1 dåse hakkede tomater

1 tsk. tørret oregano

1 tsk. tørret spidskommen

1 tsk. løgpulver

28 g oksefond

3 dl mælk

2 dl vand

Salt og peber

Derudover

200 g lasagneplader

150 g revet ost

Fremgangsmåde

Lasagnette

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Steg løg og hvidløg klare i olie på en pande. Tilsæt kødet og brun det af. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt tomatpure. Tilsæt squash, hakkede tomater, krydderier og oksefond. Hæld mælk og vand i og lad det simre i 10 min. Smag til med salt og peber.

Bræk lasagnepladerne ud i mindre stykker og kom dem i kødsaucen. Hæld det hele op i et ildfast fad og drys med revet ost. Bag i ovnen i ca. 30 min. Lad det stå lidt inden lasagnetten serveres. Velbekomme!

Bedøm denne ret

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.