Lakseruller med flødeost - Nemme lakseruller med flødeost

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lakseruller med flødeost

Lakseruller med flødeost – opskrift på de lækreste lakseruller med flødeost, laks, avocado og rucola. Lakseruller er virkelig simple at lave og kræver ikke ret mange ingredienser. Jeg bruger blot tortillapandekager, røget laks, avocado, flødeost, gerne med smag f.eks. urter eller peberfrugt, rucola, dild og så lidt lime. Lakserullerne kan bruges som en forret, på tapasbordet eller tages med på madpakken. Det ser virkelig lækkert og indbydende ud, når lakserullerne skæres ud i skrå skiver og anrettes på et fad med rucola, dild og lime. Prøv også med stegte rejer i stedet for laks. Prøv også at lave rullerne med disse lækre spinatpandekager. Rigtig god fornøjelse!

Det er den perfekte forret til nytår, da den er nem at lave og sagtens kan forberedes dagen før.

Hvor længe kan lakseroulade holde sig i køleskabet?

Lakseroulade kan typisk holde sig i køleskabet i 3-5 dage, hvis den er opbevaret korrekt i en tætsluttende beholder eller indpakket i plastfolie. Det er vigtigt at sikre, at rouladen ikke udsættes for luft, da det kan få den til at tørre ud eller blive dårlig hurtigere. Hvis du bemærker nogen unormal lugt eller ændringer i konsistens, bør du ikke spise den. Jeg vil anbefale dig bare at lave den dagen før, at du skal bruge den.

Lakseruller med flødeost

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t.
I alt + 1 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Lakseruller med flødeost

Smør flødeost på tortillapandekagerne. Fordel laksen, avocado og rucola på pandekagerne.

Rul pandekagerne stramt sammen og pak dem ind i staniol eller husholdningsfilm. Læg dem på køl 1 time.

Skær herefter pandekagerne ud i skrå skiver og placer dem på et fad eller 4 tallerkner med rucola i bunden. Pynt med lime og dild. Velbekomme

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar