Lakseruller med flødeost - Opskrift på nemme og lækre lakseruller med flødeost
Opskrifter Livsstil Shop

Lakseruller med flødeost

Lakseruller med flødeost – opskrift på de lækreste lakseruller med flødeost, laks, avocado og rucola. Lakseruller er virkelig simple at lave og kræver ikke ret mange ingredienser. Jeg bruger blot tortillapandekager, røget laks, avocado, flødeost, gerne med smag f.eks. urter eller peberfrugt, rucola, dild og så lidt lime. Lakserullerne kan bruges som en forret, på tapasbordet eller tages med på madpakken. Det ser virkelig lækkert og indbydende ud, når lakserullerne skæres ud i skrå skiver og anrettes på et fad med rucola, dild og lime. Prøv også med stegte rejer i stedet for laks. Prøv også at lave rullerne med disse lækre spinatpandekager. Rigtig god fornøjelse!

Snack, Tilbehør til 4 personer
Forberedelse 15 min. / Tilberedning 1 t. / I alt + 1 t.
Ingredienser

Lakseruller med flødeost

4 stk. tortillapandekager, store

4 spsk. flødeost, f.eks. med peberfrugt eller urter

8 stk. laks (røget laks i skiver)

1 avocado, skåret i tynde skiver

4 håndfulde rucola

Evt. lidt ekstra rucola, lime og dild til pynt

 

Fremgangsmåde

Lakseruller med flødeost

Smør flødeost på tortillapandekagerne. Fordel laksen, avocado og rucola på pandekagerne. Rul pandekagerne stramt sammen og pak dem ind i staniol eller husholdningsfilm. Læg dem på køl 1 time.

Skær herefter pandekagerne ud i skrå skiver og placer dem på et fad eller 4 tallerkner med rucola i bunden. Pynt med lime og dild. Velbekomme

Bedøm denne ret

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.