Lækker solbæris - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Lækker solbæris

Selvom bær sæsonen synger på sidste vers, så skal I altså ikke snydes for denne opskrift på solbæris. Måske du har nogle solbær liggende i fryseren fra sommerens høst ellers kan de købes i de fleste velassorterede supermarkeder. Hvis du ikke ejer en ismaskine kan du købe en god vaniljeis og blande solbærblandingen i. Prøv opskriften lige her:

Lækker solbæris

Ingredienser

Solbæris:

Fremgangsmåde

Solbæris:

Kog solbær, sukker og vanilje op og lad det stå at simre i ca. 10 minutter. Blend massen med en stavblender. Du kan enten vælge at si kernerne fra eller bare beholde massen, som den er. Bland solbærmassen sammen med sødmælk og fløde i en skål. Køl massen af og kør den herefter på en ismaskine. Kom den færdigkørte is i en form og stil den i fryseren indtil servering. Velbekomme!

Serveringsforslag: Servér solbærisen sammen med en god brownie (dog uden toppingen) eller en mazarinbund.

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

1 kommentar

Skriv en kommentar